Blokhuispoortbrug Leeuwarden schoonmaken

Blokhuispoortbrug Leeuwarden schoonmaken

Grendel Schoonmaak heeft onlangs een leuke klus uitgevoerd op een zondagochtend, namelijk het schoonmaken van de bekende Blokhuispoortbrug in Leeuwarden. Wij hebben met veel mankracht ervoor gezocht dat de brug weer haar witte kleur heeft teruggekregen.

Bruggen en viaducten schoonmaken

Wij reinigen diverse bruggen en viaducten in Leeuwarden en omgeving met behulp van moderne apparatuur, bijvoorbeeld heet water hogedrukunits. Hiermee spuiten wij het vuil uiterst eenvoudig van het oppervlak af.

Is de brug of het viaduct dat u wilt laten schoonmaken voorzien van mos, vogelpoep en/of algenaanslag? Neem dan gerust contact met ons op en vraag vrijblijvend een offerte aan.

Blokhuispoortbrug_Leeuwarden_reinigen_schoonmaken

Leave a Comment (0) ↓