Graffiti verwijderen

Graffiti verwijderen

Is uw pand onder gekalkt met graffiti? Dit wilt u natuurlijk zo snel mogelijk verwijderd zien. Grendel Schoonmaak is specialist in graffiti verwijderen, van elke vorm dan ook, op muren, wanden, hekken en deuren.

graffiti-verwijderen-in-actie-2 graffiti-verwijderen-in-actie

Verschillende methodes voor graffiti verwijderen

Er zijn, afhankelijk van de ondergrond, verschillende methodes voor het verwijderen van graffiti. Dankzij de vaktechnische schoonmaakmethode van zandstralen of middels het schoonspuiten onder hoge druk (50 tot 500 Bar) is geen ondergrond voor ons te lastig. De door ons verwijderde graffiti laat geen enkel spoor op muur of gevel achter. Grendel Schoonmaak laat door graffiti te verwijderen iedere vervuilde gevel van welk materiaal dan ook weer blinken. We kunnen per situatie de best werkende methode bepalen.

Wanneer er op uw pand een graffiti coating is aangebracht is het verwijderen van graffiti eenvoudiger. De anti-graffiti coating voorkomt het indringen van de verf in uw gevel. Snel graffiti verwijderen zal ook bij een anti-graffiti coating nog nodig zijn, maar het is een stuk eenvoudiger.

Meer weten over de verschillende methodes of weten of dit ook voor uw bedrijf kan werken? Neem contact met ons op voor alle mogelijkheden.