Het reinigen van aluminium

Aluminium is een sterk metaal dat op een speciale wijze gereinigd dient te worden om de inwerking van viezigheden te voorkomen.

Specialist in het reinigen

Door aluminium periodiek goed te reinigen is de kans op verwering (kleur en glans) kleiner. Aluminiumoxide, een soort roest, is een stof dat niet tot nauwelijks oplost in water. Het reinigen zorgt ervoor dat uw gevelelementen een langere levensduur krijgen.

Heeft u op uw gevel aluminiumelementen? Of heeft u dit metaal op uw ramen en/of kozijnen? Grendel Schoonmaken is gespecialiseerd in het reinigen van dit metaalsoort. Aan de hand van de hoeveelheid vuilbelasting wordt er een behandeling gekozen om uw constructie weer te laten blinken. Ook is het conserveren (beschermen) mogelijk.

Zonwering reinigen

Wij zorgen we niet alleen voor een glanzend resultaat op uw aluminium oppervlakken, maar blinken we ook uit in het reinigen van zonwering. Onze ervaren medewerkers maken gebruik van milieuvriendelijke en effectieve reinigingsmethoden om uw zonwering er weer als nieuw uit te laten zien.

Door regelmatig onderhoud blijft uw zonwering optimaal functioneren en behoudt het zijn frisse uitstraling.