Nieuws

Telescopische glasbewassing: ideaal voor bedrijven?

Als bedrijf wilt u natuurlijk een schone uitstraling hebben en daarbij speelt de staat van de ramen een belangrijke rol. Maar hoe krijgt u die hoge en moeilijk bereikbare ramen toch schoon? Telescopische glasbewassing kan daarvoor dé oplossing zijn. In dit artikel bespreken we wat telescopische glasbewassing is, hoe het werkt en waarom het ideaal is voor bedrijven. Ook laten we zien hoe Grendel Schoonmaak uit Leeuwarden u kan helpen met professionele telescopische glasbewassing.

Wat is telescopische glasbewassing?

Telescopische glasbewassing is een schoonmaakmethode die gebruik maakt van een telescopische steel waaraan een speciale borstel is bevestigd. De borstel wordt bevochtigd met water en reinigingsmiddel, waarna de glazenwasser met behulp van de telescopische steel de borstel op de ramen plaatst en deze zorgvuldig schoonmaakt. Het voordeel van deze methode is dat het mogelijk is om op hoogte te werken zonder gebruik te maken van ladders of hoogwerkers, wat de veiligheid verhoogt en de kans op schade verkleint.

Hoe werkt telescopische glasbewassing? 

Telescopische glasbewassing werkt op basis van osmosewater, dat door middel van een speciaal filtersysteem wordt geproduceerd. Dit water is volledig onthard en gedemineraliseerd, waardoor er geen strepen of vlekken achterblijven op de ramen. Het water wordt door de telescopische steel geleid en komt via de borstel op de ramen terecht. De borstel zorgt voor een grondige reiniging van de ramen, terwijl het osmosewater zorgt voor een streeploos resultaat. Na afloop blijft er alleen schoon, helder en glanzend glas over. 

Waarom kiezen voor Grendel Schoonmaak voor telescopische glasbewassing?

Grendel Schoonmaak uit Leeuwarden is gespecialiseerd in telescopische glasbewassing. Onze ervaren glazenwassers werken met de nieuwste technieken en materialen om uw bedrijfspand weer te laten stralen. Aarzel niet om contact met ons op te nemen om te bespreken hoe wij uw bedrijf kunnen helpen met telescopische glasbewassing en andere schoonmaakdiensten. Of vraag een vrijblijvende offerte bij ons aan.