Trappenhallen schoonmaken

Trappenhallen en trappenhuizen schoonmaken

Er worden steeds meer appartementen gebouwd, met veel trappen. Voor het gebruiksgemak en behoud van deze trappen is een trap schoonmaken van groot belang.

De trappenhallen zijn een kwetsbaar onderdeel van een dergelijk gebouw en het verdient aanbeveling het onderhoud daarvan uit te besteden. Met name wooncorporaties exploiteren dergelijke woonunits. Bij Grendel Schoonmaak bent u voor schoonmaakonderhoud van trappenhuizen aan het juiste adres. Door onze jarenlange ervaring bij meerdere complexen maakt dat onze expertise op dit gebied zeer groot is.

Trap schoonmaken

Of een trap zich nu in een zorginstelling of in een woonunit bevindt, trappen worden vaak veelvuldig gebruikt. Dit gebruik laat ook zijn sporen na in een trappenhuis en op de trappen. Om te voorkomen dat een trappenhuis in verval raakt is een trap schoonmaken nodig. Wij kennen hiervoor verschillende mogelijkheden voor en kunnen u hier op zowel eenmalige, periodieke of terugkerende basis mee van dienst zijn.

Meer weten over deze techniek of weten of dit ook voor uw bedrijf kan werken? Neem contact met ons op voor alle mogelijkheden.

schoonmaak trappenhuis