Dakpannen gereinigd van Hans Krakou

Dakpannen gereinigd van Hans Krakou

Afgelopen voorjaar heeft Grendel Schoonmaak een mooie opdracht mogen uitvoeren voor kunstenaar Hans Krakou. De dakpannen van het atelier en galerie van de kunstenaar uit Bartlehiem moest grondig een reinigingsbeurt krijgen. Het eindresultaat is prachtig!

Expert in dakreiniging

Atmosferische vervuiling, algen, mossen, groen- en zwarte aanslag, tasten de dakpannen aan. Na een tijd kan dit voor problemen zorgen. De wortels van mossen groeien namelijk in de poriën van de dakpannen, waardoor de pannen beschadigd raken en eventueel afbrokkelen. Het periodiek schoonmaken van het dak levert een langdurig behoud van dakpannen en de levensduur wordt aanzienlijk verlengd.

Dakpannen impregneren

Bij Grendel Schoonmaak is het ook mogelijk om uw dakpannen te laten impregneren. Door impregnatie worden de dakpannen water- en vuilwerend gemaakt. Hierdoor blijven uw dakpannen een stuk droger, waardoor algen en mossen weinig tot geen kans meer krijgen om zich hier te vestigen.

Dakreiniging nodig?

Heeft u particulier of zakelijk een schoonmaakbedrijf nodig die een vakkundige dak- of gevelreiniging kan verrichten? Neem dan contact op met Grendel Schoonmaak voor meer informatie over het reinigen van uw dak of dakpannen. Wij helpen u graag met een schoon dak!

Leave a Comment (0) ↓