Het reinigen van aluminium

Het materiaal aluminium moet op een speciale manier worden gereinigd. Door het materiaal periodiek schoon te maken wordt een ophoping van vuil voorkomen en blijft de mooie glans behouden. Op voorwerpen van aluminium kan aluminiumoxide ontstaan, wat het materiaal kan aantasten. Het schoonmaken van het materiaal verlengt de levensduur van bijvoorbeeld uw zonwering of kozijnen.

Specialist in het reinigen

Heeft u een aluminium zonwering of kozijn? Dan zijn deze niet onderhoudsvrij. Langzamerhand kunnen de zonwering of kozijnen de oorspronkelijke glans verliezen. Tijdig reinigen is dan ook van groot belang. Grendel Schoonmaak heeft een deskundige team dat gespecialiseerd is in het reinigen van aluminium.

Zonwering reinigen

Hieronder wordt een foto weergegeven waarop te zien is dat ons team een aluminium zonwering heeft gereinigd. Meer weten over deze reinigingsmethode? Neem contact met ons op, wij bespreken graag met u wat de mogelijkheden heden zijn. U kunt ons bereiken op het telefoonnummer 058-2134678 of door een mail te sturen naargrendelschoonmaak@planet.nl.

aluminium reinigen