Stucwerk gevelreiniging ROC Friese Poort

Stucwerk gevelreiniging ROC Friese Poort

Onlangs heeft Grendel Schoonmaak de buitengevels van ROC Friese Poort gereinigd. Het stucwerk op de gevels was vervuild en moest nodig gereinigd worden. Door onze ruime ervaring in het reinigen van stucwerk werden wij ingeschakeld om deze schoonmaakwerkzaamheden uit te voeren.

Stucwerk laten reinigen

Stucwerk geeft een woning of bedrijfspand vaak een frisse uitstraling. Het nadeel is dat vervuiling op gestucte gevels snel zichtbaar is. Stucwerk is een kwetsbaar materiaal voor de buitengevel, dus is het raadzaam om een gevelreiniging-specialist in te schakelen voor het reinigen van stucgevels.

Stralend schone gevels

Om beschadiging aan het stucwerk te voorkomen kan er niet met heel hoge druk worden gereinigd. Dit kan het stucwerk beschadigen. Met een gepaste druk, heet water en reinigingsmiddel reinigen wij het stucwerk voorzichtig. De buitengevel wordt hiermee schoon, terwijl de ondergrond gespaard blijft.

Specialist in gevelreiniging

Gevelreiniging is specialistenwerk. De schoonmakers van Grendel Schoonmaak hebben jarenlange ervaring in het schoonmaken van stucwerk, voor zowel particulieren als de zakelijke markt. Wij komen graag met u in contact om de diverse mogelijkheden te bespreken.

Leave a Comment (0) ↓